Vi utför ej vaccination för Covid-19

Information Covid-19

COVID-19

Specialistläkarhuset har öppet som vanligt, men vi ber att alla som har förkylningssymtom att stanna hemma. Vi ser också att ni inte medtager anhöriga om de inte behövs för besöket (tolkning/handräckning/stöd).

Vi håller oss fortlöpande uppdaterad av WHO:s och Folkhälsomyndighetens riktlinjer och följer deras instruktioner.


Vi utför provtagning för antikroppar mot covid-19. Kostnad 850:- Kontakta mottagningen för tidsbokning.


Vi utför PCR-tester med reseintyg (Corona passport) måndagar till onsdagar före kl. 13:00. Detta p g a transporten av PCR-testet från Sundsvall till Göteborg och p g a att mottagningen är stängd lördagar och söndagar. Pris 3000:-/ pers.

We can perform PCR tests with Medical Certificate (Corona passport) Mondays to Wednesdays before 13:00. This is because of the transport of the PCR test from Sundsvall to Gothenburg and because Specialistläkarhuset is closed on Saturdays and Sundays. Price 3000 SEK/ pers.

För PCR-test (test för påvisande av pågående infektion) kan provtagningsmaterial beställas via http://1177.se

På grund av rådande omständigheter med inställda flyg (för leverans av prover) kommer vi inte kunna utföra provtagning vissa dagar. Ring för info. 


På grund av dessa omständigheter relaterat till covid-19 är vi begränsade att svara i telefonen, samt lyssna av era meddelanden vissa delar av dagen.
Maila oss gärna. Är ärendet brådskande för dagen, ange detta i ärenderaden så försöker vi svara så fort vi kan.
Tack för er förståelse!

Kontakta oss för konsultation

Välkommen att boka en tid för konsultation. Då får du heltäckande information om de alternativ som passar dig bäst och vilka trygghetsgarantier som gäller hos oss.