Nu är det dags att boka tid för vaccinering mot säsongsinfluensa. Kontakta oss för tidsbokning.

Ledig tjänst

Specialistläkarhuset i Sundsvall söker

Sjuksköterska

 

Vill du arbeta som sjuksköterska i ett privat vårdföretag med snabba beslutsvägar och stor framtida potential? Då ska du söka tjänsten som sjuksköterska hos Specialistläkarhuset.

 

Om Specialistläkarhuset

Specialistläkarhuset i Sundsvall AB är ett privat vårdalternativ med en specialistvårdsverksamhet som riktar sig till privatpersoner, försäkringstagare samt företag. Vi består av en mottagning och en modern operationsavdelning för främst dagkirurgi. Vi har specialister inom allmänmedicin, kardiologi, kirurgi, ortopedi, plastikkirurgi, öron-näsa-hals, fysioterapi, hjärtdiagnostik, urologi, gynekologi, psykoterapi samt arbetsterapi. Samarbete med Capio Medocular som utför starroperationer vid kliniken samt Aleris som har sin MR kamera i våra lokaler.

Arbetsuppgifter

Vi söker en sjuksköterska med bred medicinsk erfarenhet som är ansvarsfull, prestigelös och självgående. Dina arbetsuppgifter består av att samordna/planera mottagningsarbetet, rådgivning, tidsbokning, ansvarig för laboratorieverksamheten samt sedvanliga mottagningsuppgifter. Du kommer att arbeta i ett härligt team med våra övriga professioner.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mottagningsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av vaccinationsverksamhet.

Ansökan

För mer information, kontakta Maria Karlsson, verksamhetschef maria.karlsson@specialistlakarhuset.se.

Dit skickar du även din ansökan senast den 10 december 2021.

Vi tillämpar provanställning.

Kontakta oss för konsultation

Välkommen att boka en tid för konsultation. Då får du heltäckande information om de alternativ som passar dig bäst och vilka trygghetsgarantier som gäller hos oss.