Fysioterapeut

Fysioterapeut

Fysioterapeut på Specialistläkarhuset

I samarbete med våra legitimerade fysioterapeuter Jon Berglund och Maria Blüchert, erbjuder Specialistläkarhuset fysioterapi med inriktning mot idrottsmedicin, ortopedi (OMT steg 3) och smärta.

 

Fysioterapeuten träffar dig 

  • som varit med om ett trauma/fall/olycka för att minska smärta svullnadsamt råd och regim om eget handhavande. 
  • medsjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorgan tex. artros, idrottsskador, nackspärr/ryggskott, diskbråck och huvudvärk. 
  • för rehabilitering inför och efter ortopediska operationer inkl. protesoperationer.

Vid ett besök gör vi en undersökning av dina besvär och begränsningar. Baserat på resultaten av undersökningen får du en förklaring till dina besvär, en prognos och specifikt anpassade åtgärder med bokad uppföljning. Du erbjudas även hjälp med individuellt anpassad träning både inför ev. operation och till efterföljande rehabilitering.

OBS! Ultraljudsundersökning – Söker du för Ultraljudsundersökning hos Jon Berglund rekommenderas kontakt med Elitrehab (https://www.elitrehab.se/boka-tid/) där Jon också är verksam. Bokning sker då via angiven länk. Han har avtal med region Västernorrland så det krävs ingen remiss. Sedvanlig patientavgift 360 kr gäller även där, så väl som frikort.

Boka tid på telefon 060-12 25 00

Kontakta oss för konsultation

Välkommen att boka en tid för konsultation. Då får du heltäckande information om de alternativ som passar dig bäst och vilka trygghetsgarantier som gäller hos oss.