Vi utför ej vaccination för Covid-19

Fysioterapeut

Fysioterapeut

Fysioterapeut på Specialistläkarhuset

I samarbete med våra legitimerade fysioterapeuter Jon Berglund och Karin Påhlsson, erbjuder Specialistläkarhuset fysioterapi med inriktning mot idrottsmedicin, ortopedi (OMT steg 3) och smärta. Karin har även vidareutbildning inom graviditetsrelaterade besvär.

Vid ett besök gör vi en undersökning av ditt problem. Baserat på resultaten av undersökningen får du en prognos och förklaring till dina besvär samt en specifikt anpassad åtgärd. Du erbjudas även hjälp med individuellt anpassad träning både inför operation och till efterföljande rehabilitering.

Karin Påhlsson har avtal med Region Västernorrland. Ingen remiss krävs. Frikort gäller.

OBS! Ultraljudsundersökning – Söker du för Ultraljudsundersökning hos Jon Berglund rekommenderas kontakt med Elitrehab (https://www.elitrehab.se/boka-tid/) där Jon också är verksam. Bokning sker då via angiven länk. Han har avtal med region Västernorrland så det krävs ingen remiss. Sedvanlig patientavgift 300 kr gäller även där, så väl som frikort.

Boka tid på telefon 060-12 25 00

Fysioterapeut

Kontakta oss för konsultation

Välkommen att boka en tid för konsultation. Då får du heltäckande information om de alternativ som passar dig bäst och vilka trygghetsgarantier som gäller hos oss.