Vårtgårdsplastik

Vårtgårdsplastik

Vårtgårdsplastik hos Specialistläkarhuset

Stora eller olika stora vårgårdar kan upplevas estetiskt störande. Genom vårtgårdsplastik kan storleken minskas. Kontakta oss för rådgivning om du överväger vårtgårdsplastik.

FAKTA

  • Operationstid: 0,5 timme
  • Vistelse på kliniken: 1 timme
  • Tillbaka på jobbet: direkt återgång
  • Operation: lokalbedövning

Så går vårtgårdsplastik till

Genom ett kirurgiskt ingrepp minskar vi storleken på vårtgården. Det är vanligt att plastiken genomförs i samband med ett bröstlyft, men det kan också utföras som en enskild behandling och då under lokalbedövning.

Detta sker efter operationen

Efter ett enskilt ingrepp, som inte kombineras med annan bröstplastik, kan du troligen återgå i arbete direkt. Du ska dock undvika tunga lyft i en månad. 

Så gör du för att boka vårtgårdsplastik

Om du överväger vårtgårdsplastik, börja då med att boka ett mottagningsbesök hos oss. När du kommer till besöket får du först fylla i en hälsodeklaration och därefter träffa plastikkirurgen för att gå igenom dina önskemål och förutsättningar. Efter en klinisk undersökning och analys av ditt utgångsläge, ger vi dig heltäckande information om möjliga behandlingsalternativ.

Välkommen att kontakta oss!

Prislista

Kontakta oss för konsultation

Välkommen att boka en tid för konsultation. Då får du heltäckande information om de alternativ som passar dig bäst och vilka trygghetsgarantier som gäller hos oss.